MOJCA & LINA

Dobrodošli

v butični trgovinici

sophie & mark

Moje ime je Mojca in za največjim veseljem te pozdravljam v Sophie&Mark družini!

Tudi jaz sem mamica punčki Lini, ki je povod, da sem pričela razmišljati o svoji trgovini z izdelki za otroke oziroma nasploh samostojni podjetniški poti. 

Zato vse mamice še kako razumem, kako je, ko želiš svojemu malčku ponuditi kakovostne in simpatične izdelke po dosegljivi ceni. S to vizijo je nastala trgovina Sophie&Mark, kjer si prizadevam, da ti lahko nudim kakovostne izdelke, ki bodo polepšali, poenostavili ali olajšali skupno preživljanje časa. Z željo, da skupaj zgradimo lepe in zaupanja vredne odnose za svoje poličke izbiram samo izdelke, ki bi jih kupila tudi sama. Prodajni program širim in prilagajam tvojim željam, zato redno spremljam trende na trgu z otroškimi izdelki.

Trgovina Sophi&Mark je že v zelo kratkem času postala del mene. Uživam v izbiranju izdelkov priznanih blagovnih znamk iz tujine, ki na slovenskem trgu še niso poznane – pa si zagotovo to zaslužijo! V ponudbo vključujem znamke, ki so za svoje izdelke prejele ogromno nagrad in se trudim, da izdelki niso le lepi in modni, ampak mamicam in malčkom olajšajo življenje.

Vabim te, da (še naprej) ustvarjaš z mano čudovito zgodbo spletne trgovine, jaz pa ti obljubim, da se bom vedno trudila, da na poličke zate in tvojega malčka uvrstim le najboljše!

Mojca

Blagovne znamke,

ki jih najdeŠ v Sophie&Mark

Vsak izdelek ima svojo zgodbo. Največkrat so to izdelki, ki so jih oblikovale prav mamice iz lastnih potreb in želja, ter jih preizkusile na svojih otrocih ali sebi. Izdelki so tako narejeni z namenom, da poenostavijo bodisi dojenje, uspavanje ali popestrijo življenje z otrokom.

V Sophie&Mark cenimo TVOJe mnenje

Zelo nam je pomembno, da ste zadovoljni z izdelki, ki ste jih izbrali. Pri vsakem izdelku na spletni strani lahko tako oddate svoje mnenje, dodate slikico vašega malčka, ki mu je izdelek všeč ali seveda izrazite željo po kakšnem drugem izdelku, drugačni barvi ali modelu …

Naš cilj je spletna trgovina, ki bo prilagojena željam naših kupcev, zaupanje v kakovost naših izdelkov in dovolj širok nabor izdelkov za vsako priložnost.

Želim vam prijeten nakup in veliko užitkov ob uporabi naših izdelkov

 

Mojca iz Sophie & Mark

Kaj pravijo

zadovoljne

mamice

moji

Najljubši

Nekaj izdelkov, ki sem jih tudi sama preizkusila in sem z njimi izjemno zadovoljna ter jih toplo priporočam tudi tebi!