Mojca & Lina

Dobrodošli

v spletni trgovinici

Sophie&Mark!

Moje ime je Mojca in sem mamica punčki Lini, ki je tudi povod, da sem začela razmišljati o trgovinici z izdelki za otroke in nasploh samostojni podjetniški poti. Še preden se je Lina rodila sem ugotovila, da je na trgu veliko simpatičnih in praktičnih izdelkov za otroke in mamice, pa vendar je zelo malo kakovostnih in trendi izdelkov po dosegljivih cenah.

Ko se je Lina rodila, sem vedno bolj razmišljala o lastni trgovinici s kakovostnimi in trendi izdelki za otročke in mamice. In tako je nastala trgovina Sophie&Mark, kjer si prizadevamo staršem in njihovim malčkom nuditi kakovostne izdelke, ki bodo polepšali, poenostavili ali olajšali skupno preživljanje časa.

Ko sem postala mamica, sem tudi za svojo Lino iskala in kupovala kakovostne izdelke. Zato z željo, da zgradimo lepe in zaupanja vredne odnose, izbiram za vas samo izdelke, ki bi jih kupila tudi sama. Na naših prodajnih policah najdete pripomočke za mamice, luštne in mehke igrače, previjalne podloge in torbice za pleničke, ki vam bodo olajšale vsako pot z vašim malčkom, naravno kozmetiko in še veliko več. Prodajni program širimo in prilagajamo vašim željam, zato redno spremljam trende na trgu z otroškimi izdelki.

Blagovne znamke,

ki jih najdeŠ v Sophie&Mark

Vsak izdelek ima svojo zgodbo. Največkrat so to izdelki, ki so jih oblikovale prav mamice iz lastnih potreb in želja, ter jih preizkusile na svojih otrocih ali sebi. Izdelki so tako narejeni z namenom, da poenostavijo bodisi dojenje, uspavanje ali popestrijo življenje z otrokom.

reviews

V Sophie&Mark cenimo TVOJe mnenje

Zelo nam je pomembno, da ste zadovoljni z izdelki, ki ste jih izbrali. Pri vsakem izdelku na spletni strani lahko tako oddate svoje mnenje, dodate slikico vašega malčka, ki mu je izdelek všeč ali seveda izrazite željo po kakšnem drugem izdelku, drugačni barvi ali modelu ...  

Naš cilj je spletna trgovina, ki bo prilagojena željam naših kupcev, zaupanje v kakovost naših izdelkov in dovolj širok nabor izdelkov za vsako priložnost.

Želim vam prijeten nakup in veliko užitkov ob uporabi naših izdelkov.

Mojca iz Sophie&Mark

Nagrajujemo zvestobo

Objavi svoj nakup in oddaj svoje mnenje na Facebooku ali Instagramu in prejmi darilo*

*Velja za objavo mnenja (reviews) in objavo nakupa. Ne pozabi nas označiti @sophieandmark