podloge za previjanje sophie mark domov -

Mateja

Dobrodošli

v butični trgovinici

sophie & mark

podloge za previjanje sophie mark domov -

Živijo!

Moje ime je Mateja in z največjim veseljem te pozdravljam v Sophie&Mark družini!

Tudi jaz sem mamica dvema malima navihančkoma, fantu in punčki. Ona dva sta tudi povod, da sem pričela razmišljati o svoji trgovini z izdelki za otroke oziroma nasploh samostojni podjetniški poti. 

Po poklicu sem diplomirana medicinska sestra, opravljeno pa imam tudi izobraževane za svetovalko za dojene. Zato imam na izdelke tudi pogled iz strokovnega vidika in vidika sprejemljivosti povezane z razvojem otrok. Z veseljem svoje strokovno znane in izkušnje delim tudi z vami, ko se boste znašle v dilemi.

Mamice pa še kako razumem, ko želite svojemu otročku ponuditi kakovostne in simpatične izdelke po dosegljivi ceni. S to vizijo deluje trgovina Sophie&Mark, kjer si prizadevam, da vam lahko nudim kakovostne izdelke, ki bodo poenostavili, olajšali predvsem pa polepšali obdobje otroštva. Z željo, da skupaj zgradimo lepe in zaupanja vredne odnose za svoje poličke izbiram samo izdelke, ki bi jih kupila tudi sama. Prodajni program se trudim širiti in prilagajati vašim željam.

Trgovina Sophi&Mark je v zelo kratkem času postala del mene. Uživam v izbiranju izdelkov priznanih blagovnih znamk iz tujine, ki na slovenskem trgu še niso poznane – pa si zagotovo to zaslužijo! Vedno bolj pa se trudim vključiti tudi slovenske ustvarjalce in proizvajalce. V ponudbo vključujem znamke, ki so za svoje izdelke prejele ogromno nagrad in se pazim, da izdelki niso le lepi in modni ampak tudi uporabni in kakovostni.

Vabim te, da z mano ustvarjaš čudovito zgodbo spletne trgovine, jaz pa ti obljubim, da se bom vedno trudila, da na poličke zate in tvojega otročka uvrstim le najboljše!

Mateja

Blagovne znamke,

ki jih najdeŠ v Sophie&Mark

Vsak izdelek ima svojo zgodbo. Največkrat so to izdelki, ki so jih oblikovale prav mamice iz lastnih potreb in želja, ter jih preizkusile na svojih otrocih ali sebi. Izdelki so tako narejeni z namenom, da poenostavijo bodisi dojenje, uspavanje ali popestrijo življenje z otrokom.

V Sophie&Mark cenimo TVOJe mnenje

Zelo nam je pomembno, da ste zadovoljni z izdelki, ki ste jih izbrali. Pri vsakem izdelku na spletni strani lahko tako oddate svoje mnenje, dodate slikico vašega malčka, ki mu je izdelek všeč ali seveda izrazite željo po kakšnem drugem izdelku, drugačni barvi ali modelu …

Naš cilj je spletna trgovina, ki bo prilagojena željam naših kupcev, zaupanje v kakovost naših izdelkov in dovolj širok nabor izdelkov za vsako priložnost.

Želim vam prijeten nakup in veliko užitkov ob uporabi naših izdelkov

 

Mateja iz Sophie & Mark

Kaj pravijo

zadovoljne

mamice

625 Rabbit Friends Lesena lucka Bird Lamp z dalj upravljalcem in Bluetooth zvocnikom Roza 3 1000x1000 1 -

moji

Najljubši

Nekaj izdelkov, ki sem jih tudi sama preizkusila in sem z njimi izjemno zadovoljna ter jih toplo priporočam tudi tebi!