Dobrodošli

v butični trgovinici

sophie & mark

Ko smo se odločili, da bomo ustvarili spletno trgovino za otroke, smo vedeli, da želimo ponuditi več kot le izdelke. Želeli smo odpreti butično trgovino za otroke, ki bila posebna in unikatna. Ustvariti smo želeli prav poseben kraj, kjer starši lahko najdejo visoko kakovostne izdelke, ki spodbujajo otroško razvojno pot, obenem pa tudi vir navdiha in podpore.

Vsak izdelek v naši trgovini je izbran osebno, saj vam želimo ponuditi izdelke, ki izpolnjujejo visoke standarde kakovosti in varnosti. Zavedamo se, kako pomembno je, da otroci rastejo ob kakovostnih in varnih izdelkih, zato so vsi dobavitelji skrbno preverjeni. Sodelujemo z izbranimi proizvajalci, ki delijo naše vrednote.

Naša trgovina je več kot le spletna platforma za nakupovanje. Naš cilj je, da vam ponudimo koristne vsebine in nasvete, ki jih lahko najdete na našem blogu. Ker vam želimo ponuditi izdelke, ki bi ustrezali potrebam in željam vas staršev in vaših otrok.

Vaša Sophie & Mark

Blagovne znamke,

ki jih najdeŠ v Sophie&Mark

Vsak izdelek ima svojo zgodbo. Največkrat so to izdelki, ki so jih oblikovale prav mamice iz lastnih potreb in želja, ter jih preizkusile na svojih otrocih ali sebi. Izdelki so tako narejeni z namenom, da poenostavijo bodisi dojenje, uspavanje ali popestrijo življenje z otrokom.

V Sophie&Mark cenimo TVOJe mnenje

Zelo nam je pomembno, da ste zadovoljni z izdelki, ki ste jih izbrali. Pri vsakem izdelku na spletni strani lahko tako oddate svoje mnenje, dodate slikico vašega malčka, ki mu je izdelek všeč ali seveda izrazite željo po kakšnem drugem izdelku, drugačni barvi ali modelu …

Naš cilj je spletna trgovina, ki bo prilagojena željam naših kupcev, zaupanje v kakovost naših izdelkov in dovolj širok nabor izdelkov za vsako priložnost.

Želim vam prijeten nakup in veliko užitkov ob uporabi naših izdelkov

 

Vaša Sophie & Mark

Kaj pravijo

zadovoljne

mamice

moji

Najljubši

Nekaj izdelkov, ki sem jih tudi sama preizkusila in sem z njimi izjemno zadovoljna ter jih toplo priporočam tudi tebi!