Novosti

KipKep grelnik protim krčem – enostaven za uporabo in stilsko oblikovan

Za krče ali kolike se še danes ne ve natančno, kaj je vzrok njihovega nastanka. Krče, ki se običajno pojavijo v prvih mesecih dojenčkovega življenja, povezujemo z napenjanjem. Na pojav kolik pa dejansko vpliva več dejavnikov. Eden je gotovo nerazvitost prebavil ali prevelik vnos laktoze. Med pogostejše dejavnike štejejo strokovnjaki še prekomerno hranjenje, težave pri dojenju in neustrezna luknjica na cuclju stekleničke, vpliva pa lahko tudi prehrana doječe mame. Kako prepoznamo kolike? Dojenček neutolažljivo joče, se napenja, krči kolena k trebuščku, je rdeč v obraz in na splošno kaže znake neugodja. Največkrat se krči pojavijo popoldan in zvečer. Toda, kako lahko dojenčku pomagamo?

Naše babice so za blaženje krčev pri dojenčkih, trebušnih bolečinah in menstrualnih krčih uporabljale tople krpe, ovite vreče s semeni ipd. Prav takšen pa je tudi KipKep grelnik proti krčem, napolnjen z lanenimi semeni, ki se enakomerno podajajo in razporejajo po grelni površini. Toplota v trenutku olajša bolečine in blaži krče. Odlikuje ga mehak bombaž, prijeten na otip. Na voljo več različnih barv in motivov.

Konec neprespanih noči

Neprespane noči, nemiren dojenček, prestrašena mama … znano? Nič ni hujšega kot boleči krči pri dojenčkih. KipeKep grelnik je super rešitev, saj toplota sprosti dojenčkov trebušček in črevesje ter posledično krčenje. Pridružite se zadovoljnim staršem, katerih otroci končno mirno spijo.

Večnamenski grelnik, praktičen in vedno pri roki

KipKep grelnik pa ni namenjen le za blažitev krčev dojenčkov, temveč pomaga tudi za umiritev menstrualnih in trebušnih krčev, koristen pa je tudi med dojenjem, saj toplota sprosti in spodbuja mlečne žleze, hkrati pa se lahko uporabi kot obkladek pri zatrdlinah in oteklih prsih.

KipKep grelnik - greje in hladi

Grelnik enostavno zagrejete v mikrovalovni pečici ali na radiatorju. Toplota blagodejno vpliva na krče, saj sprošča mišice.
Ohlajen grelnik, ki ste ga predhodno ohladili v hladilniku ali zamrzovalniku, pa blaži bolečine ali otekline.

Z vami doma in na poti

KipKep grelnik je majhen, lahek in enostavno uporaben, zato ga lahko vzamete s seboj na izlet, dopust … Uporabite ga lahko tudi, da zagrejete dojenčkovo posteljo pred spanjem, ali brisačo po kopanju, prav tako ga lahko ima pri sebi med zimskim sprehodom v vozičku, kjer ga bo prijetno grel. Prevleka grelnika je snemljiva in pralna, saj je iz bombaža. Napolnjen pa je z lanenimi semeni.

KipKep grelnik 3
KipKep grelnik je certificiran medicinski pripomoček, medical class I.

Preberite še nekaj mnenj o grelcu:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja